Inredningar

Trampes

Vi har genom åren lärt oss vad våra kunder värderar och prioriterar och just så vill vi gärna samarbeta med er. En öppen och tydlig ordning är avgörande eftersom inga produktkataloger finns och lösningarna brukar växa fram utifrån era önskemål och tillgängliga objekt.

 1. Inledande samtal och besök
  Oavsett om era behov är små eller stora vill vi förstå er livsstil och lära känna er smak. Vi börjar vårt uppdrag med ett samtal som ringar in behov, funktion och förväntningar. Helst på plats i er hemmiljö med tumstock och skissblock.

 2. Bekräftelse och idéförslag
  Vi återkopplar antingen genom ett enkelt mail för beställning av en enskild möbel eller bekräftelse på ett större uppdrag där vi sammanfattar behov, funktion, förväntningar. Presentationen sker då i en inspirerande moodboard grundad på vår uppfattning av själva känslan i hemmet. Vi föreslår här möbler, färger och textilier samt den viktiga tidplanen.

 3. Kostnadsförslag och godkännande av uppdrag
  Efter diskussion och justeringar av delarna i vår moodboard lämnar vi ett mer komplett kostnadsförslag nedbrutet på föremål och arbeten. Så snart vi får ett godkännande är vi igång!

 4. Löpande samtal och avstämningar
  Vi tycker om att våra kunder är inkluderade i större arbeten och ser till att vi löpande håller en fin kontakt, delar entusiastiskt bilder och framsteg , skickar färgprover etc. Arbetsglädjen är stor och vårt team gör allt för att hålla tidsplanen.

 5. Leverans och installation
  Styrkan sitter i helheten! När allt är klart levererar vi med egna bilar och installerar på ort och ställe. Vi ser till att bokskåpen står rakt, gardinerna kommer på plats och speglarna hänger stadigt på väggen. Glädjen är på topp när det hela blev som ni tänkt er, kort sagt; en full leverans.