Två rum & trädgård

Bakom vårt koncept ”Curated Interiors” ligger handplockade, noga utvalda och ibland skräddarsydda möbler och ting. Vi är inte inredningsfirman som gör om hela hem, men vi ger era hem själ. Tillsammans skapar vi personliga och unika interiörer som fint inramar hur ni vill leva era liv.

Vår stil är europeisk snarare än svensk och vi rör oss fritt mellan sekler och stilar. Vi tycker om patina, kontinentala föremål med charmig historia. Vi har specialiserat oss på de två rum i huset vi gillar mest,
Köket och Biblioteket – och unik inredning i Trädgården.

Husets hjärta där vi lagar mat och umgås!
Vi har möbler och dekorationer till kök och stora eller mindre matsalar.

Matborden är solida, gärna åt det kraftfulla och rustika hållet. Stolarna har ofta hög rygg för vi gillar långa, bekväma middagar.

Generösa glasvitriner rymmer allt ert glas o porslin. Vi hittar dem oftast i Frankrike och de kan vara målade eller i naturligt åldrat trä. Munblåsta gamla glas är ett måste. Vi följer upp detaljerna och får det precis dit ni vill.

Vi älskar köks- och matrumsstilleben och har alltid unika saker att erbjuda här, inte minst äldre olivoljekrus, confitkrus, dekorativa stora keramikskålar och fat.

Våra bibliotek har hög mysfaktor!
Ibland hamnar ert bibliotek naturligt nära köksmiljön eftersom den självklara juvelen är just vitrinskåpet / bokskåpet. Enkelt och rejält med dörrar i nederdel och en nättare överdel med spröjs i dörrarna. Målat eller polerat, allt är möjligt.

Till detta gärna ett par sköna franska antika bergèrer som är ett av våra paradnummer. Stora eller små fotpallar och ottomaner är självklara tillägg. Välj klädsel bland underbara tyger och band, lägg till kuddar för en härligt genomarbetad känsla.

Skulpturer, lampor, skrin, speglar, ljusstakar och roliga saker. Vår erfarna blick scannar hela tiden marknaden för att komplettera med dessa vackra ting.

Gränsen mellan ute och inne suddas ut!
I centrum för Trampes Gardenalia sätter vi antika järnurnor av skiftande storlek och form. Magnifika, åldrade urnor med patina som lyfter din matsal, innergård eller terrass. Eller varför inte som utropstecknet i en parterre.

Vi erbjuder trädgårdsgrupper, bänkar, järnbord, skulpturer, lyktor och franska cafemöbler. Även detaljer till ert utekök om ni har tur.